Ramverkstad

“We take our Pleasure – Seriously”

Det mesta går att rama in och på olika sätt. Vi har en komplett ramverkstad i en genuin industri miljö. Vi byter ut gulnade passepartouter eller trasiga glas och speglar, vi restaurerar ramar och bygger nya från grunden. Vi använder oss av erkända leverantörer så att slutresultatet blir så bra som du vill. Vi har valt bort ramar som är tillverkade av tropiska träslag. Passepartouterna är syrafria och är åldersbeständiga och finns i många nyanser och färger. Alla kartonger har samma höga kvalitet. Vi använder både vanligt glas och UV glas som tar bort reflexerna och reducerar uv-strålningen med 70 %.

Vi ser ditt verk på ditt sätt, vi ger råd och förslag som är kan vara traditionella, kreativa eller konstnärliga. Vi vill att din inramning ska ge rättvisa åt det du vill ha inramat och även passa dig som person.

Vi har gjort byggt upp ramar med kredering för att göra parafraser på kända konstverk, vi har ramat in olika föremål, konst och tyg. Nu ser vi fram emot att rama in just dina alster – vi tror att bara fantasin sätter gränser på vad som kan inramas.

Guld ramar eller ramar i annat material.

Vi finns inom kort på Yllefabriken i Järbo, eftersom vi ligger i utkanten av Sandvikens kommun, kan vi erbjuda viss hämtning av ramar, speglar och liknande. Varmt välkommen att kontakta oss så kikar vi på en lösning som passar just dig.